В новия брой на EVA

14 December 2021

Снимка: фотография и стайлинг Слав & Хубен

Ама каква е тази корица, ще кажете?! Ето каква.

На преден план виждате котарака Румен, наложил се инфлуенсър с повече от 54 хиляди последователи във Фейсбук, с две книги, хиляди календари, картички и интервюта в национални телевизии и преса, анализиран дори в „Литературен вестник“. На корицата е с архитектката Наталия Атанасова, създателка на образа му и съвсем истинска Амели Пулен.

Наталия е артистична, креативна и с разкошно чувство за хумор, притежава магазинче за винтидж дрехи в сърцето на София и умее да живее в приказен свят, който сътворява сама.

С тази корица искаме с усмивка да кажем "довиждане" на 2021 година и "здравей" на Годината на Черния тигър. С усмивка, защото няма смисъл да роптаем срещу времето, можем само да вървим с него. Времето е като котка, то не е нито добро, нито лошо, умее да мърка и да показва нокти. То ходи и броди, където си ще и където и да иде, му е добре, както беше забелязал Киплинг за котките...

Приказна разходка е броят на EVA за декември-януари 2021/2022. В навечерието на Годината на Черния тигър според китайския хороскоп четете прогнозите на Гал Сасон и футуроложката Мариана Тодорова. Разхождаме ви в „Страната на чудесата“ на Ани Лейбовиц и в тази на нюйоркския храм на лукса "Бергдорф Гудман", в света на жените с Адел, с режисьорката Мирела Иванова и дизайнерката Франческа Руфини. Разказваме ви историите на актрисите Ема Томпсън и Фаина Раневская, и двете надарени с талант и остър език, както и на китайския монах, който носи токчета. Вечеряме на свещи с Владо Николов – един про в света на уискитата. Срещаме ви с истинския създател на Амели Пулен Гийом Лоран. Пътуваме в кулинарния свят на Москва, Пиемонт и Китай. Гостуваме на Гери Малкоданска.

Време е за празници и пътешествия. Ще ги откриете и на страниците на EVA.

1 КОМЕНТАР
1
Ани
15 December 2021, 14:12

Няма нищо лошо Румен да е на корица. Лично аз привествам и настоявам и за други негови събратя. Например за котака на Карл Лагерфелд ;)

ТВОЯТ КОМЕНТАР