Празничен Calvin Klein – двете половинки на едно цяло

Calvin Klein е тук, за да покаже как мъжкото и женското начало, ин и ян, се допълват и привличат.

eva.bg 17 December 2021

Декември е време за активен шопинг. Направили сме си цял списък. Е, може би малко списъче. Спокойно, нямаме никакво намерение да прекаляваме, отгоре на всичко сме помислили и за хората, които обичаме. Защото всички знаем, че мъжете не са фенове на разточителното пазаруване. Улеснили сме ги максимално този път, поемаме нещата в свои ръце, с финес, лекота и много стил.

Какъв по-добър начин да се справим със задачата от това да се огледаме при една от любимите ни марки? Calvin Klein е тук, за да покаже как мъжкото и женското начало, ин и ян, се допълват и привличат. Пълен синхрон, който гали окото и подарява усещане за споделеност, комфорт и най-важното: минимализъм! Минимализмът според марката е не само философия, но и тренд, който е все по-предпочитан от модерния градски човек. Желанието на всеки от нас е да се чувства максимално удобно, а това е постижимо, когато дрехите влизат в ролята на наша втора кожа. Силуетите са свободни и естествени. Дънки, спортни панталони, меки суитшърти, топли якета, вдъхновени от оувърсайз силуетите на 90-те, които толкова обичаме.

При жените тоновете са предимно светли. Вниманието ни привлече този бял пуловер, в чиято чиста прегръдка мечтаем да се сгушим. Черните дънки образуват класически контраст с него, а бялото яке с висока яка е същинска еманация на зимата, сурова, но и красива, снежна, но и уютна. Силуетът е динамичен и едновременно с това женствен. Непосредствен стил и функционалност в едно.

Мъжките модели са в черно, но и тук има контраст и допълване благодарение на панталона в бежов цвят, от една страна, и естествения диалог с дамските модели. Любимият мъж няма как да не хареса точно този суитшърт, когато разопакова подаръка си под елхата. Якето е в черен цвят, за да завърши класическата мъжка визия. Аксесоарите при мъжете и при жените имат неонови акценти и това е последният щрих към абсолютното допълване.

Двете половинки на едно цяло не е преувеличена фраза, защото се получава на практика точно това, когато вие и вашият любим мъж облечете ключовите модели от колекцията. А самата тя е изработена приоритетно от деним с нисък въглероден отпечатък и рециклирани платове, за да даде брандът своя принос към грижата за околната среда, за бъдещето и устойчивата мода. Още малко наклонихме везните, нали? И коледният списък е готов!

Моделите на Calvin Klein може да намерите в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР