Tommy Hilfiger е новият дядо Коледа

Защото в колекция The Explorer Club има всичко, което бихме си пожелали

eva.bg 14 December 2021

Изпратихте ли писмото си до дядо Коледа? Ако все още не сте, ние имаме няколко практични идеи за вас. Представете си витрина с най-необходимото за зимния ви гардероб, за да получите уюта, стила и настроението, които желаете.

Колекция The Explorer Club на Tommy Hilfiger е абсолютно достатъчна, за да сбъднете това свое желание. Тя черпи вдъхновение от преходите, пешеходния туризъм и живописните планински пейзажи. И ви пренася в една зимна приказка, която няма търпение да оживее. Ако търсите функционалност и елегантност в едно, The Explorer Club се включва точно навреме.

За празничния сезон и по-непретенциозното ваканционно ежедневие можете да съчетаете предложенията на американския бранд, за себе си и за любимия си мъж. 

За вас, с любов от Tommy Hilfiger

Дамските модели са вдъхновени от неподправената красота на природата, от живописните гледки на веригата Апалачи. Дрехите носят онова приятно усещане, с което свързваме чаша топъл шоколад или ароматно капучино с пухкава пяна пред камината. Карирани и ватирани модели, любимите ни плетива, без които не си представяме това време от годината, емблематичният деним и меки фланелни материи са тук за максимален комфорт.

Пуловер, 335 лв

Панталон, 355 лв

Вълнено палто с колан, 685 лв

Връхните дрехи въплъщават чувството за принадлежност и спокойствие, което изпитваме, когато сме сред природата. Нежни силуети се съчетават с карго мотиви, за да представят преобразена и смела визия, подходяща за дълги разходки и активен начин на живот на открито. Защото преди и след топлината на камината си подаряваме чистото и ведро докосване на планината.

Пуловер с качулка, 290 лв

Панталон, 290 лв

Дълъг елек, 725 лв

За мъжа до вас, с уважение от Tommy Hilfiger и любов от вас

Мъжките модели отново ни повеждат на вълнуваща разходка из величествените Апалачи. Текстурирани плетива, пачуърк елементи и капитонирани якета са залог за топлина, уют и чувство за сигурност. Земните тонове са доминиращи, а карето, райето и гео принтът служат за акцент. Вълнените модели също обещават да не усещаме студа дори и в най-мразовитите дни. Цветовете, които ни допадат най-много за празничния сезон, са бяло, черно и червено.

Пуловер от памучен кашмир, 230 лв

Елек, 580 лв

Яке, 580 лв 

The Explorer Club на Tommy Hilfiger отива по-далеч в отношението си към околната среда, представяйки устойчивите иновации при дрехите. За проектирането и производството им са използвани био базирани, рециклирани материи като TH – Warm Lightweight Warmth, TH-Cool, без PU (полиуретан) и мономатериални дизайни. Така тази колекция, с дамската си и мъжка линия, не само демонстрира уважение към природата, вдъхновявайки се от нея, но и се грижи за нейната защита и чистота.

Цялата ни селекция и останалите модели от колекцията са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР