Бюти блиц с Георги Тошев

Журналист, телевизионен продуцент, автор на биографични книги за едни от най-изтъкнатите български артисти, пътешественик, колекционер на живот.

Люба Вангелова 03 December 2021

Снимка: Диляна Флорентин

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

ПЪЛНО 6

1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?
Почистващ гел, хидратиращ или подхранващ крем (според сезона), околоочен крем, слънцезащитен крем на Filorga. Дълги години подценявах грижата за кожата си, но се убедих, че е много важна на ежедневно ниво. Разбира се, парфюм и дезодорант.
 
2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти?
Използвам продукти без химия, екосерии. Например за продукти за под душа от години се доверявам на Avene. Харесвам продукти с водорасли.
 
3. Какво означава да си млад?
Да имаш дух и енергия!

4. Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променил?
Не съм се замислял. Не се оглеждам често в огледалото, но приемам, че очите и ръцете на човек говорят много за неговата същност.
 
5. Най-добрият спорт за тонус.
Практикувам йога с моя учител Пракаш, фитнес с треньора Димитър Димитров, тичам и ходя много пеша (средно по 10 км на ден).

6. Отваря ли врати визията?
Определено здравият вид на човек е предимство. Приятната визия, хигиената са преимущества за работа в екип. Адекватното облекло и личен стил – също. Бил съм допускан на специални места и съм се срещал със световни личности, преминавайки строгия фейсконтрол на мениджъри и агенти. Последният случай беше с певеца Роби Уилямс.

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: Беше замесен в организацията на великолепния концерт на Соня Йончева и Пласидо Доминго в София. Направи и филм за Соня Йончева. Музиката, която създава или изпълнява човекът, може ли да те накара да се влюбиш в него?

Да! Продължавам да се влюбвам в талантливи музиканти и изпълнители през тяхната музика. Ставам зависим от нея. Готов съм да пропътувам километри, за да ги чуя на живо, и с нетърпение очаквам новата им продукция!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР