Първи трейлър и броени дни до премиерата! Кари Брадшоу се завръща

eva.bg 01 December 2021

Продължението на сериала „Сексът и градът“ е една от очакваните декемврийски премиери. След броени дни, на 9 декември, ще видим първите два епизода на And Just Like That по HBOMax. Да, продуцентите са решили да ни зарибят с двойна доза от Кари Брадшоу и приятелките й.

А за да видите какво ни очаква в предстоящите епизоди, представяме на вашето внимание първия официален трейлър и ви каним на картка разходка в галерията ни, където сме събрали някои интересни моменти.

В трейлъра ще откриете почти всички любими персонажи (с изключение на Саманта, естествено), но доста промени в сравнение с последните излъчени епизоди на „Сексът и градът“. При някои промяната е за добро, при други не чак толкова.

„Колкото повече живея, толкова повече се убеждавам, че ако имаш добри приятели, всичко е възможно“! Това е една от водещите теми в сериала както преди, така и сега в продължението му.

Ние също сме убедени в силата на приятелството, но истината е, че нямаме търпение да видим кака Кари, Шарлот и Миранда ще ни го покажат от малкия екран.

Припомняме, че оригиналният сериал се излъчваше в периода от 1998 до 2004 година. Заснети бяха шест сезона. След това продуцентите ни зарадваха и с няколко пълнометражни игрални продължения, които обаче така и не успяха да спечелят всенародната женска любов, както се случи със сериите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР