Сара Джесика Паркър: Знам как изглеждам, но не мога да спра старостта

Сара Джесика Паркър на корицата на Vogue

08 November 2021

Снимка: Vogue

Кари Брадшоу се завръща на малкия екран, а това е повече от сериозен повод Сара Джесика Паркър да огрее корицата на Vogue.

56-годишната актриса е заснела впечатляваща фотосесия за декемврийския брой, сменяйки удивителни рокли и аксесоари в стила на така любимата ни Кари.

За корицата на списанието тя е в приказна рокля с флорални мотиви на Dolce & Gabbana. За фотосесията в броя тя сменя още няколко тоалета и имайки предвид колко обича модата както Кари Брадшоу, така и Сара Джесика Паркър, няма да останете разочаровани от избора на стилистите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Вижте в галерията ни колко е шармантна във Valentino Haute Couture, в друга флорална рокля на Christopher John Rogers или с Fendi Couture, с палто на Chanel и рокля на Dior...

В интервюто за броя пък Сара Джесика Паркър говори както за продължението на сериала „Сексът и градът“ - „And Just Like That”, чиято премиера ще е през декември, така и за някои доста наболели теми като жените и старостта.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Актрисата се изказва много остро спрямо всички злостни коментари по нейн адрес и на колежките й от сериала, насочени в посока колко и как са остарели, сивите им коси, липсата или пък наличието на бръчки и т.н.

Не знам какво се очаква от мен да кажа на хората. Особено на тези в социалните мрежи. Всеки има мнение: или е проблем, че имам прекалено много бръчки, или е проблем, че нямам никакви бръчки. Сякаш хората не искат да се чувстваме добре в собствената си кожа, май им доставя удоволствие да ни нараняват с коментари и да се опитват да ни засрамват.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Вижте, аз съм напълно наясно как изглеждам. Но нямам избор. Какво да направя, да спра да старея ли? Да изчезна?“, риторично пита Паркър.

Има толкова много женомразки изказвания. Неща, които никога не биха били казани за един мъж. Седя, например, с Анди Коен и неговата коса е посивяла, изглежда толкова изискано... Значи той може да е със сива коса, а аз не мога. Защо”, продължава с въпросите тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР