В телефона на Дуа Липа

28 November 2021

„Обичам да правя списъци. Ако знаехте само какво се случва в телефона ми “, казва Дуа Липа за новия си проект Service 95.

Тя разказва пред британския Vogue за обсебеността си от систематизиране на полезна информация и създаването на платформата за консиерж услуги за мода, култура и социален живот, напълно нова стъпка в кариерата на певицата.

„Имам хоби, казва тя. - Обичам да правя различни списъци, като например на любими ресторанти или хотели. О, само ако знаехте какво се случва в бележките на телефона ми."

Така се ражда Service 95 – седмичен бюлетин с лични съвети на певицата. Там ще намерите буквално всичко: от малък хотел в Париж или любимо място за „дим сум“ в 11-ти район на френската столица до плейлистата, която Дуа слуша в самолета.

„Когато приятелите или семейството ми тръгват на пътуване, дори и само за няколко дни, те винаги ме питат какво да правят“, казва тя. – Аз съм главният им съветник по подобни въпроси.“

Този проект е напълно естествена еволюция на профила на Дуа Липа в Instagram, в който всеки ден 75 милиона души слушат всяка нейна дума и гледат примамливи образи (в последните си публикации певицата показва как вкусва вино с приятелите си в Париж, опитва сандвичи в Лондон и тренира във фитнес залата).

Разбира се, бюлетинът, който е с абонамент и прилича на блог, не е само за храна и мода. Дуа Липа възнамерява да използва Service 95 като платформа, където вдъхновяващите я личности могат да говорят, така и където самата тя може да отразява важни теми като например благотворителния й проект за създаване на детска градина в родното й Косово.

„В днешния свят новините са двойни, казва тя. - Четете ги, искате да помогнете на някого, но не знаете как. Искам да кажа на младите хора как точно могат да помогнат."

Абонатите на Service 95 също ще имат достъп до подкаст, наречен At Your Service, където Дуа ще говори с активисти, знаменитости и приятели.

„Всички, които поканих да участват в записа на подкаста, са хора с невероятен произход и истории. Надявам се слушателите да научат нещо ново от опита им. Всичко се върти около идеята, че трябва да споделяме информация помежду си и да бъдем в помощ."

Така че абонатите могат да очакват комбинация от сериозни статии, съвети, както и лични бележки от певицата.

През 2021 г. Дуа Липа направи своя дебют на Седмицата на модата в Милано като модел в шоуто на Versace, издаде сингъла Cold Heart и работи с Елтън Джон.

Servicе 95 ще започне да работи в началото на 2022 г., преди началото на световното турне на албума й Future Nostalgia.

„Аз съм много организиран човек, казва певицата. - Планирам всеки аспект от живота си и всяка минута. И да, в телефона ми има списъци и разкази за всичко, което ми се случва и за което мисля.“

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР