Какво не знаем за новостите във Facеbook & Instagram

Водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес ще присъстват на петото онлайн издание на Facebook Kонференция 2021!

eva.bg 25 November 2021

На 27 ноември ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagramв България, по време на което стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ще научат всички новости и промени в платформите.

Над 6 000 души се записаха за миналогодишното онлайн издание, от които над 2 000 гледаха събитието на живо през целия ден.

Тази година Facebook конференция 2021отново ще е онлайн. Организаторите са подбрали 13 лектори от големи компании, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България, които ще споделят своите работещи практики и подходи от личния си професионален опит.

Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 15% отстъпка за читателите ни.Промо кодът е: F5INVКакво ще научите на Facebook Бизнес Конференция 2021?

„Целта на събитието е да предостави стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света - Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите усешни бизнеси” - споделя Стилиян Запорожанов,  Онлайн предприемач, Facebook специалист и Организатор на събитието.

Темите за конференцията са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Темите са:

- Промени и новости във Facebook

- Настройка на Facebook CAPI

- Анализ и оптимизация след iOS14

- Стратегии и съвети за E-commerce

- Стратегия с магнит за B2B бизнеси

- Фуния за скъпа услуга

- Новости и тенденции в Instagram

- Как да привлечем първите 10,000 последователи


Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите, като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР