Талула Райли, бившата мисис Илон Мъск, отново влюбена

Наистина ли е любов?

eva.bg 14 November 2021

Че 36-годишната британска актриса Талула Райли („Гордост и прадразсъдъци“, „Генезис“, „Западен свят“) ще играе култовата дизайнерка Вивиън Уестууд в мини сериала Pistol на Дани Бойл („Трейнспотинг“), посветен на легендарната пънк банда Sex Pistols, стана ясно още през пролетта на 2021 г. Това, което сега става ясно е, че май Талула Райли може да се поздрави не само с нова роля при един от най-добрите британски и световни режисьори, но и с нов мъж в живота си.

Припомняме, че Райли е двукратна носителка на „титлата“ мисис Илон Мъск. Двамата се срещат за първи път през 2008 година, две години по-късно сключват брак, а след още две обявяват раздялата и официалния си развод. Година и половина по-късно се вричат един на друг отново и през 2016 г. отново се развеждат. До настоящия момент, вече пет години, не са давали сигнали за евентуално възможен трети брак. Отношенията им са повече от добри. Двамата нямат собствени деца, а при втория им развод Талула Райли получава изключително скромната сума 16 милиона долара, която за основателя на PayPal, SpaceX и Tesla Motors е нещо като „джобни“.

Кой е мъжът, за когото се носят слухове, че се е настанил в сърцето на бившата мисис Мъск? Е, това вече е истинска изненада! Той не е нито милиардер, нито бизнесмен, нито звезда. Той е Томас Броуди-Сангстър, малкото влюбено момче от незабравимия филм „Наистина любов“ (Love Actually, 2003), син на героя на Лиъм Нийсън, потънал в скръб по наскоро починалата си съпруга и майка на детето му. Червенокосото 13-годишно тогава хлапе, което в незабравимата финална сцена на филма се втурна към летището, за да признае на своето момиче любовта си, сега е на 31 години и, честно казано, не се  е променил особено.

Райли и Броуди-Сангстър се срещат на снимачната площадка на сериала Pistol, където актьорът е в ролята на Малкълм Макларън, мениджъра на Sex Pistols. Съвсем наскоро стана ясно, че Талула е приключила връзката си с доста по-възрастния от нея художник Матю Райс (за сравнение Мъск бе само 14 години по-голям). Томас пък отново се изкачи на гребена на вълната с ролята си в хитовия сериал на Netflix „Дамски гамбит“, където си партнира с Аня Тейлър-Джой.

Разбира се, няма такъв бизнес като шоубизнеса. Нищо чудно „връзката“ между Талула Райли и Томас Броуди-Сангстър да се окаже просто таблоидна сензация, промотираща сериала, в който и двамата участват. Предстои да разберем, но засега вдигаме палец нагоре за тази двойка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР