Алиша Кийс и нейният дом, достоен за Железния човек

Певицата показа впечатляващото си жилище пред Architectural Digest

eva.bg 04 November 2021

Снимка: Architectural Digest

Всички деца, които обичат Железния човек, възкликват: Това е къщата на Тони Старк! А и не само децата. Възрастните също“, това коментира Алиша Кийс относно настоящото си жилище, което така много да прилича на дома на комиксовия герой от едноименната поредица на Marvel.

В случай, че не си спомняте имението му, което в един от филмите дори бе „взривено“, то лесно би могло да се опише по следния начин – футуристична къща в индустриален стил, кацнала на върха на скалата и с незаменима гледка към океана.

Е, настоящият дом на певицата Алиша Кийс и съпруга й поразително много прилича на нея. Не, не е имението, в което е сниман филмът, но със сигурност е послужило като вдъхновение.

Още преди около десет години Кийс и половинката й се заричат, че ще имат този имот и той ще се превърна в техен дом. И това наистина се случва, когато през 2019 година успяват да го купят за малко над 20 милиона. И понеже са семейство с две деца, наемат интериорния дизайнер Кели Бихън, за да „омъжи студената индустриална сграда с топлите елементи“.

Какво се е получило може да видите в галерията. Двамата допуснаха екипа на списание Architectural Digest в дома си, за да покажат и незаменимата гледка към океана, и еклектичната смесица между футуристичния стил и арнендби душевността на двамата.

В този дом има много неща, които да ви вдъхновят, впечатлят и изумят. Със сигурност не прилича на никой друг, който сте виждали. Заповядайте на виртуална разходка.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР