Анджелина Джоли – повелителката на червения килим

Великолепната шесторка: Джоли и децата отново заедно на премиерата на „Вечните“ в Лондон

eva.bg 28 October 2021

Снимка: getty images/guliver

Анджелина Джоли е във вихъра си покрай премиерата на новия филм „Вечните“, в който тя има главна роля.

По всичко личи, че договорът й за промотиране на лентата е обвързан с присъствие и на децата й на червения килим, защото за пореден път тя ги взе със себе си. След премиерата в Лос Анджелис и на кинофестивала в Рим, сега Джоли и децата са във Великобритания.

Именно в Лондон снощи актрисата и пет от шестте й деца приковаха погледите на всички. Анджелина Джоли бе в черно-бял тоалет на Valentino и изглеждаше впечатляващо, както винаги.

Любопитен момент относно гардероба на децата й обаче бе роклята, в която бе облечена Шайло. Подобно на Захара от премиерата в Лос Анджелис, където се появи с роклята на майка си от наградите Оскар през 2014 година, сега Шайло бе в роклята й на Dior, която актрисата носи на събитие през 2019.

Специално за стилистиката и по-различната фигура на 15-годишната Шайло обаче, роклята бе скъсена над колената и с променени презрамки.

Вижте детайли от събитието в галерията ни. Ще ви покажем както как е променила роклята Шайло, така и какво носеха останалите звезди на премиерата, сред които бе и Салма Хайек.

Що се отнася до Джоли, тя властваше над червения килим както винаги. Убедете се сами тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР