Звездна премиера: Анджелина Джоли и децата

eva.bg 20 October 2021

От ляво надясно: Мадокс, Вивиан, Джоли, Захара, Шайло и Нокс

Снимка: getty images/guliver

Премиерата на филма „Вечните“ в Лос Анджелис се превърна в бляскаво холивудско събитие в сиво-бежова тоналност. Анджелина Джоли е в една от главните роли и за по-голяма публичност на премиерата, тя взе със себе си на червения килим пет от шестте си деца. Заедно с гордата майка пред фотографите застанаха 20-годишният Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло, 13-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Освен че очевидно бяха съгласували семейния стайлинг по отношение на тоналността, две неща по отношение на гардероба направиха сериозно впечатление.

Едното бе, че за първи път виждаме биологичната дъщеря на Анджелина и Брад Пит Шайло в рокля. Досега тя се обличаше само като момче и дори се говореше за смяна на пола, на което Джоли по никакъв начин не се противопоставяла.

Сега обаче Шайло за първи път демонстрира женствеността си. Преди по адрес на по-андрогенния стил на дъщеря си Джоли бе заявила: „Тя иска да бъде момче. Смята, че е като братята си в семейството.“ В един от редките си коментари по отношение на децата пък Брад Пит бе заявил, че Шайло още от двегодишна държи да я наричат Джон или Питър.

Другият интересен момент бе тоалетът на Захара. Ако сребристата рокля ви се струва позната, то има защо да е така. 16-годишната Захара е с роклята, която Джоли носи на наградите Оскар през 2014 година.

Тоалетът е дело на Elie Saab, а фактът, че Захара сега е с него доказва, че и в звездните семейства децата обичат да тършуват из гардероба на мама и да вземат на заем любими дрехи.

Що се отнася до Джоли, тя блестеше в интересен дизайн на Balmain от resort колекцията за 2022.

В галерията ни може да видите интересни моменти от червеня килим, колко пораснали са децата на Джоли и какво точно бяха облекли.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР