Когато модата се обясни в любов на природата

Вдъхновени от природата, топли като прегръдка, красиви, функционални и смели – любимите ни находки от новата колекция на Tommy Hilfiger са тук

eva.bg 02 November 2021

Есен. Ярка, нежна и комфортна. Привлича ни с цветовете и уюта си, които са във всяко листо, във всяка гънка на пейзажа. И си пожелаваме да се облечем в есен, да я носим на ревера си, да се сгушим в спокойствието и простора й.

Това усетихме, когато надникнахме при Tommy Hilfiger – в новата дамска колекция и колекция Tommy Jeans за есен 2021, обединени под общото наименование The Explorer Club. Асоциации за дълги разходки във величествени планини – там, насред свободата, която ни принадлежи и никой не може да ни отнеме. Обичаме безкрайно природата, а сега можем да я пренесем и в града.

The Explorer Club е вдъхновена от живописните пейзажи на планинската верига Апалачи, от преходите и пешеходния туризъм. Моделите са създадени като обяснение в любов към красотата на нашата планета, заявявайки ангажимент и грижа за нейното опазване. Иновациите при Tommy Hilfiger правят смела крачка напред чрез устойчиви материи като вълна и коприна, биобазирани решения, монодизайни и дрехи, изработени от рециклирани парчета плат.

Моделите са предимно в есенни тонове, включват елегантно разиграни акценти и сякаш отразяват като в огледало удивителната чистота и естествена красота на природата. Прави впечатление, че позволяват и изключително ефектни монохромни комбинации, в по-спортен или по-класически вариант. Пухкавото каре и ватираните модели са онази така желана прегръдка на есента, за която си мечтаем. Връхните дрехи са функционални, следващи оувърсайз линията, с безупречни кройки, предлагащи комфорт и стил.

Нежните силуети, съчетаващи карго мотиви и фланелни материи, изграждат преобразена визия, подходяща за дълги разходки в планината и активен начин на живот в града. Не са пропуснати и металик елементите, color block детайлите и неочакваната камуфлажна интерпретация на класиката. Флоралите са комбинирани с деним модели, тениски с дълги ръкави, якета и макси поли.

Тук са, разбира се, и любимите ни плетива, есента без тях няма да е есен. А роклите обединяват женственост и удобство в едно. Тази година Tommy Hilfiger ни кани да инвестираме в качество и устойчива мода – какво повече бихме могли да искаме за есенно-зимния си гардероб?

Цялата ни селекция и останалите модели от колекцията са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

Вълнено палто с колан, 685 лв

Панталон, 290 лв

Пуловер с качулка, 290 лв

Дълъг елек, 725 лв

Спортни обувки, 270 лв

Чанта, 270 лв

Пуловер, 335 лв

Панталон, 355 лв

Вълнено палто, 725 лв

Спортни обувки, 270 лв

Шапка, 105 лв

Вълнено палто, 830 лв

Боти тип Челси, 355 лв

Раница, 210 лв

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР