Бернар Арно ожени сина си, Бил Гейтс – дъщеря си

eva.bg 17 October 2021

Александър Арно и съпругата му по време на първата сватба в Париж

Снимка: Instagram/Alexandre Arnault

Вторият син на Бернар Арно – Александър, се ожени със стилна церемония във Венеция за Жералдин Гайо.

През май Бернар Арно, собственик на Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), беше обявен за най-богатия човек в света – с богатство от 186 млрд. долара, но след това беше изместен на върха от Джеф Безос и Илън Мъск. Това ни най-малко не се беше отразило на настроението му в слънчевия съботен ден, когато синът му каза за втори път „да“ (първата церемония е била преди 3 месеца в Париж и в съвсем тесен кръг) на избраницата си.

Жералдин Гайо е основателка на френския бранд D’Estrëe за висок клас аксесоари, вкл. шапки и бижута. Сред почитателите им са Бионсе, Джей Зи и Фарел Уилямс, които присъстваха на церемонията във Венеция. Жералдин е завършила прославения лондонски колеж Central Saint Martins. Младоженецът пък е изпълнителен вицепрезидент на LVMH Tiffany & Co. Ще припомним, че по-големият му брат Антоан е сгоден за Наталия Водянова, двамата вече имат двама синове.

Отново вчера  друг мултимилионер – Бил Гейтс, празнува сватбата на дъщеря си Дженифър с египетския жокей Найел Насър.

В петък младоженците са имали религиозна мюсюлманска церемония, а в събота беше гражданският ритуал в семейното имение в Северен Салем, щата Ню Йорк, с участието на близо 300 гости. Булката – в красива рокля на дизайнерката Вера Уонг, беше съпроводена от майка си Мелинда и баща си Бил, които се появяват за първи път заедно след неочаквания си развод, сложил край на 27-годишния им брак.

Двудневните тържества са стрували на семейство Гейтс около 2 млн. долара, включително хонорара за група „Колдплей“, които са избрани от младоженците да свирят на тържеството.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР