Домът, в който Кирстен Дънст отглежда децата си

Елате й на гости!

eva.bg 14 October 2021

Снимка: Architectural Digest/instagram

„Домът ни е място за събиране. Той е сборната точка, където всеки идва, за да хапне, да пийне, да слуша музика, да поплува в басейна. Така че колкото и да целим красивите вещи, нищо в дома ни не прекалено ценно“, казва актрисата Кирстен Дънст по адрес на имението си в Сан Фернандо, Калифорния, което показа пред екипа на Architectural Digest.

През последните няколко години на звездата й се наложило да предекорира и промени всичко, заради разширяващото й се семейство. През 2016 година тя започна връзка с колегата си от „Фарго“ Джеси Племънс. Сгодиха се през 2017, на следващата година им се роди първото дете – синът им Енис, а през май месец тази година се роди и второто им дете, пак момче.

Така че, говорим за дом, в който наистина се живее, на който не се гледа като на музей с интериорни експонати, където често идват гости и красивото винаги се съчетава с практичното.

А най-важното: нищо не е прекалено ценно, за да не може да се счупи. И все пак е по-добре това да не се случва, защото е пълно с толкова красиви предмети, мебели, сувенири...

Кирстен Дънст работи по дизайна на дома си заедно с дългогодишната си приятелка Джейн Холуърт, която е интериорен дизайнер. Имението е леко кънтри, леко рокендрол и с много чар. Вижте го в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР