Анджелина Джоли и Салма Хайек са Вечните

13 October 2021

Предстои да видим две класически холивудски актриси в по-различна филмова светлина. Анджелина Джоли и Салма Хайек са сред звездите във филма „Вечните“ (The Eternals), чиято световна премиера ще е в началото на ноември.

От продукцията разпространиха нови официални кадри на персонажите, които са сред най-забележимите герои на Marvel. Става въпрос за серия от плакати с актьорите в главните роли. Както и бекстейдж видео, в което коментират продукцията.

Със сигурност ще провокираме интереса ви с информацията, че режисьор на „Вечните“ е носителката на „Оскар“ Клои Жао („Земя на номади“).

Що се отнася до сюжета, ето и кратко резюме: Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.

Анджелина Джоли ще играе свирепия воин Тена, а Салма Хайек е мъдрата духовна лидерка Аяк. В лентата ще видим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серси, Бари Киогън като сдържания самотник Друиг и други.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР