Линда Еванджелиста: Бях брутално обезобразена

eva.bg 24 September 2021

Снимка: Instagram

Супермоделът от 90-те Линда Еванджелиста разкри причината да се крие от всички през изминалите пет години. Едни от последните й публични появи са от 2016 година, след това много рядко папараци са успявали да я заснемат.

След близо петгодишно мълчание, чак сега 56-годишната Линда Еванджелиста реши да разкаже защо се крие от света чрез откровена изповед в Инстаграм профила си. Да, има общо с външния й вид, като става въпрос за козметична процедура, която много сериозно се е объркала.

„Аз бях брутално обезобразена“, признава сега Еванджелиста, която се е подложила на още няколко коригиращи процедури след първоначално нанесените щети на тялото й чрез процедурата Cool Sculpting, но така и не е успяла да промени крайния резултат.

Целта на процедурата била свиване на мастните тъкани, но се получило точно обратното – те започнали да растат, което довело до драстично увеличаване на килограмите й, без да може да се направи нещо, за да се спре процесът.

„Процедурата направи точно обратното на това, което ми бе обещано. Тя увеличи, а не намали мастните клетки и ме остави перманентно деформирана, дори след като се подложих на още две болезнени и неуспешни коригиращи операции. Както медиите казват, в момента съм неразпознаваема.“

Еванджелиста твърди, че не е била предупредена за възможните странични ефекти от процедурата. „Случилото се не само промени начина ми на живот, а ме изпрати в цикъл от дълбока депресия, тъга и възможно най-ниско самочувствие. Превърнах се в отшелник.“

Бившият топмодел споделя още, че е предприела съдебни действия, за да се опита да се отърве от срама и да даде публичност на историята си.

„Омръзна ми да живея по този начин. Искам да прекрача входната врата с високо вдигната глава, въпреки че вече не приличам на себе си“, казва в заключение тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР