Технология с емоции

17 September 2021

Авангардната визия и модерните ценности винаги са били движещата сила за креативността на модна къща Paco Rabanne. Бъдещето не е фантазия, а ракета носител на нов вълнуващ свят. В това ни убеждава новият мъжки аромат на марката Phantom, създаден сякаш да събуди вътрешното дете у силния пол.

Флаконът е във формата на сребърен робот. В капачката му е вграден безконтактен комуникативен NFC чип. Трябва само да го докоснете със смартфона си, за да се свържете с вселената Phantom. Пред вас ще се разкрие ексклузивно съдържание, подготвено от Paco Rabanne: интерактивни филтри, персонализирани плейлисти, добавена реалност, игри и др.

Парфюмната композиция е построена върху класическото дуо ароматни съставки – цитрус и лавандула. Над нея са работили четирима парфюмеристи и (според слуховете) един изкуствен интелект. Иска ни се да вярваме, че именно негова е ролята за добавянето на нотката дървесна ванилия, която тук идва неочаквано и придава почти футуристичен характер на аромата. Екипът стъпва на постиженията на невронауката, която помага съставките да бъдат подбрани, комбинирани и дозирани по начин, който стимулира усещания за сексуалност, увереност и енергия. Това е Paco Rabanne – кара ни да се чувстваме готови да посрещнем бъдещето.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР