Елтън Джон издава албум

04 September 2021

На 22 октомври излиза новият албум на Елтън Джон The Lockdown Sessions. Kолекция от 16 сингъла с участие на едни от най-големите артисти, сред които Дуа Липа, Стиви Уондър, Gorillaz,  фронтмена на Pearl Jam Еди Ведер, Ники Минаж. "Наложи се да правим някои от записите дистанционно, през Zoom - разказва Елтън, - други ги осъществихме в студио, но всеки беше отделен от другия със стъклена стена. Всички песни са наистина много интересни и различни. И са съвсем различни от всичко, с което съм познат. Абсолютно ме вадят от зоната ми на комфорт и ме водят в съвсем нова територия. Все едно се върнах в зората на кариетата си през 60-те, когато работех като студиен музикант и записвах с най-различни артисти. Все едно затворих кръга."

Започвайки с Cold Heart (PNAU Remix) с Dua Lipa, албумът отвежда слушателя на главозамайващо пътешествие с несравнима гама от изпълнители и широк спектър от жанрове, поколения и култури, поп, рок, рап, джаз и инди в едно.

На 27 май 2022 г. ще продължи Финалното турне на Елтън Джон. То включва дати в четири европейски града: Франкфурт, Милано, Париж и Ливърпул и градове в Канада, САЩ, Нова Зеландия и Австралия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР