Нора Шопова и нейната мечтана сватба

20 August 2021

Снимка: Даниел Спасов и Юлиян Василев, Shape Style Weddings

Мисля, че всяко момиче си мечтае да се омъжи Аз много исках да го направя перфектно - за мен, за моя стил, вкус и разбирания, така, както съм си го мечтала. Когато купонът завърши към 5 ч. сутринта, след като беше започнал в пет следобед на предишния ден, нюзфийдът ми в Инстаграм и Фейсбук бяха гръмнали от снимките на всичките гости. От 150 човека, предимно приятели от различни наши компании, 130 от тях бяха на около 35-годишна възраст. Стана невероятен купон. Имаше пространство за всички. Танцувахме на тревата, на дансинга, в шатрата. С Траян не седнахме. През цялото време сме се забавлявали“, това сподели Нора Шопова в интервю за предстоящия септемврийски брой на EVA.

Разказа ни и още много интересни неща за спътника в живота си Траян Косев, за пръстена, за моминското парти, подаръците, сватбеното пътешествие. За всички тези любопитни неща ще прочетете в септемврийски ни брой.

А междувременно разгледайте част от приказните сватбени снимки от един специален ден, който и Нора, и Траян и всички присъстващи 150 гости ще помнят.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР