„Сексът и градът“ - карето дами пак е пълно

eva.bg 17 August 2021

Снимка: Instagram

Едно от най-големите разочарования покрай завръщането на сериала „Сексът и градът“ с нови епизоди, бе липсата на една от любимите ни героини – Саманта. Поради проблеми между актрисата Ким Катрал и другите три звезди в главните роли, в крайна сметка те започнаха работата на продължението без нея и без да е ясно как ще напишат сценария, за да се оправдае отсъствието й.

Вече повече от месец в Ню Йорк текат снимките на новите епизоди, които ще гледаме под общото заглавие And Just Like That… И докато до този момент се вълнувахме основно от тоалетите, с които Кари, Миранда и Шарлот се появяваха на снимачната площадка, то този път в центъра на интригата се оказа нова серия от снимки, които Сара Джесика Паркър сподели в Инстаграм.

А именно – мястото на Саманта може би ще е заето от новата звезда в сериала Никол Ари Паркър, която според сценария ще играе Лиса, майка на три деца, занимаваща се с документални филми и живееща на Парк Авеню.

Фактът, че Сара Джесика Паркър си позволява да пусне тези снимки, на които карето дами пак е пълно и именно 50-годишната Никол Ари запълва овакантеното четвърто място, може би означава, че Лиса ще бъде новата Саманта

„Бих пяла любовни песни от 70-те заедно с тези трите всяка нощ", коментира 56-годишната Сара Джесика Паркър към поста.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР