Спа ризорт „Св. Иван Рилски“ - модерната концепция за релакс

Елка Влаховска 08 August 2021

Снимка: пресофис

В напълно реновирания хотел „Св. Иван Рилски“ усещането за комфорт е вписано деликатно в дизайна на стаите и апартаментите. От перфектното съчетаване на естествените материали – камък и дърво в ултрамодерна визия, до ваната за релакс в банята и премиум матрака на леглото, от гледката към Пирин и Рила от балкона до големия телевизор с разнообразни програми, усещаш уюта на мястото дори на сетивно ниво.

От този сезон човек може да се поглези докрай в премиум местата за настаняване – мезонети, луксозни апартаменти и пентхаус. Премиум изживяването се допълва от вкусната храна на ресторант Chef’s Kitchen.

Мога смело да кажа, че новият спа център в хотела е най-модерният в Банско. Вътрешният акватоничен басейн е с 82 хидромасажни джета и джакузи с лековита термална вода от село Елешница, докарвана специално с цистерни. Това е идеалното място за релакс и воден масаж, като струите са с различен интензитет, така че всеки може да намери зоната си на комфорт.

Външният басейн с джакузи, соларни тераси и pool бар пък примамва човек да се отпусне блажено под слънчевите лъчи. В комплексната концепция за здраве, релакс и красота се включва и спа зоната с уединението и релакса на сауната с хималайска сол, парната арома баня, билковата сауна, лакониума с топли легла. Помислено е специално и за хората, за които тишината и спокойствието са много важна част от почивката, за тях е обособена зона 16+. Екип от доказани терапевти осигурява възможността за разнообразни масажи и бюти терапии.

Голямото предимство на спа центъра са обширното му пространство (разположен е на две нива с 1000 кв.м площ) и модерният му дизайн, с който може да съперничи на най-добрите европейски хотели.

Спа ризорт „Св. Иван Рилски“ е подходящ и за пълноценна почивка на млади семейства с деца с концепцията „олинклузив“ в изхранването, със специалния детски кът с аниматори, с вечерните детски дискотеки, посрещани с голям интерес.

Онова, което няма да срещнете на друго място в Банско, е възможността за активни тренировки във фитнес залата - огромна и с най-модерни уреди, която е отворена 24 часа! В допълнение по желание се организират планински преходи с водач, турове с ATV, скално катерене.


И още една добра новина: до края на август хотел „Св. Иван Рилски“ предлага промоция 3 е равно на 4, плащате 3 нощувки, оставате за 4.



Повече информация на https://www.saintivanrilski.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР