40 изненади за 40-ия рожден ден на Меган Маркъл

Навръх рождения си ден съпругата на принц Хари стартира нова инициатива, в която ще се включат40 известни личности

eva.bg 05 August 2021

Снимка: Archewell

Меган Маркъл навърши 40 години и вместо да благодари за подаръците и благопожеланията, реши да даде старт на новия си проект с благотворителна насоченост.

Понеже навършвам 40 години, помолих 40 приятели да дарят 40 минути от своето време, за да бъдат ментори и да помогнат на жени, които се опитват да се завърнат на работа. Над два милиона жени само в САЩ и десетки милиони по света са загубили работата си в следствие на Covid пандемията. Смятам, че ако всички отделим по 40 минути от времето си за някакъв вид помощ на тези жени, ще има лавинообразен ефект“, това заяви в специално видео Меган Маркъл.

За първи път херцогинята се показва публично след раждането преди два месеца на второто им дете с Хари – малката Лилибет. За изявата си тя бе заложила на белия цвят, а онлайн включване имаше от близката й приятелка Мелиса Макартни, която също ще участва в проекта.

Хари също се включи уж изненадващо в записа, а цялото видео може да изгледате на сайта на фондацията им Archewell.

Сред 40-те известни личности, които се включват в инициативата на Меган, са певицата Адел, съпругата на канадския премиер Софи Грегоар Трюдо, модната дизайнерка Стела Маккартни, поетесата Аманда Горман. Всички те са близки приятели на Меган и Хари.

Желаем успех на новата инициатива на Меган, а по случай рождения й ден, сме ви подготвили интересна галерия с 40 от най-впечатляващите й визии през годините. Има много интересни кадри за разглеждане, защото херцогинята има много модни попадения.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР