Дженифър Анистън вече не контактува с неваксинирани

eva.bg 04 August 2021

Снимка: Instagram

Дженижър Анистън започна публична битка с антиваксърите и по-специално с онези, които отказват да се ваксинират срещу коронавируса, причинил световната пандемия.

В интервю за списание InStyle тя дори разкрива, че вече спира всякакви контакти с хора, които по една или друга причина не са се ваксинирали или отказват да кажат дали са ваксинирани.

По време на пандемията всички минахме през умората от новините,  паниката, вярвайки, че един ден ще се събудим и ще има надежда. А това, което има в момента, всъщност е още повече лудост“, така Анистън коментира ситуацията, при която хората отказват да се ваксинират, въпреки че според нея и много други ваксинирали се това е единственият начин да се спре пандемията и да се завърнем към нормалния начин на живот.

Продължава да я има тази огромна група от антиваксъри, които просто отказват да се вслушат във фактите. Срамота е. За съжаление наскоро се разделих с някои хора от ежедневното ми обкръжение, които отказваха да се ваксинират или не искаха да разкрият дали са го направили“, казва още Анистън.

 

1 КОМЕНТАР
1
Анна
04 August 2021, 13:45

Мда, така много бързо ще спре да е любимката на Америка. Що й трябва да се меси в неща, от които не разбира?

ТВОЯТ КОМЕНТАР