Александър Кадиев с бившата и настоящата, защото „велико нещо е Любовта“

eva.bg 02 August 2021

Снимка: Instagram

След като от няколко години в публичното пространство се спекулира за раздялата на актьора и тв водещ Александър Кадиев с майката на детето му Таня, след това за новата любов, която е открил в лицето на модела Ивелина Чоева, за това какви са отношенията в семейството, на чия страна е Катето Евро и т.н. и т.н., най-накрая той успя "да затвори устата на всички". При това по доста красноречив начин, слагайки край на всички клюки, интриги и злостни коментари.

Александър Кадиев пусна серия от снимки от родното Черноморие, на които е и с бившата Таня, и с настоящата Ивелина, и с прекрасната си дъщеря Кати. И, да, всички изглеждат в прекрасни отношения, поне ние не успяхме да прозрем драми и трагедии.

„Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!“, това написа Александър Кадиев под няколкото снимки, тагвайки и Ивелина, и Таня.

„Гордея се с теб, Саши“, пък бе коментарът на майка му Катето Евро.

Както казва господин Кадиев: „Велико нещо е Любовта!“

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР