Summer Gala на Капри

eva.bg 01 August 2021

Хайди Клум, Андреа Панконези и Рита Ора на Summer Gala

Снимка: Getty Images

Ежегодният благотворителен бал на LuisaViaRoma и Unicef събра куп знаменитости на остров Капри. ​​Както и през предишните две години събитието се фокусира върху набирането на средства за подкрепа на всички деца в нужда.

Красивата историческа сграда La Certosa di San Giacomo в Капри посреща гостите за приятна вечеря, търг на живо и музикални изпълнения на наградената с Грами група Clean Bandit, Rita Ora и специалното участие на легендарния италиански тенор Андреа Бочели.

На благотворителния търг са били предложени изумрудени обеци на Ortaea, бижута Happy Hearts от Chopard, произведения на изкуството като керамична чиния от серията Tête de chèvre de profile на Пикасо, впечатляващата L'adorateur du Soleil на Хуан Миро и други.

Андреа Панконези, главен изпълнителен директор на LuisaViaRoma открива благотворителния търг с думите: „Скъпи приятели, не трябва да забравяме, че няма бъдеще без деца, без значение за цвета, религията или расата им. Децата са деца и ние сме тук заради тях.“

Днес сайтът LuisaViaRoma, един от пионерите в онлайн търговията на луксозни стоки, предлага продукти за жени, мъже и деца от марки като Dolce & Gabbana, Gucci, Dsquared2, Off-White и др.

 

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР