Три прехода във Витоша с Fjällräven

Първите адаптирани и лесни за разчитане карти на Витоша са тук!

eva.bg 29 June 2021

През последната година интересът към времето прекарано в природата се увеличи осезаемо. За съжаление, често все още се сблъскваме с проблема, че познатите маршрути в планината са пренаселени и усамотението с природата, което търсим, липсва. А не толкова популярните маршрути ни изправят пред непредвидени предизвикателства. Ето защо от Fjällräven дадоха началото на една страхотна инициатива. Заедно с Мариана Киречева, те създадоха лесна за разчитане карта с цели 3 маршрута в любимата Витоша.

Във всяка карта има 3 непопулярни маршрута в природен парк Витоша. Всеки от тях предлага прохлада и прекрасни гледки - перфектното бягство от градската жега. Всеки от маршрутите е придружен от полезна информация като начин на транспорт до началната му точка, чешми и хижи по пътя, информация за дължина и трудност и полезни съвети за подходяща екипировка. На картата също така са отбелязани и местата с красиви гледки, така че всеки да може да си вземе максимума от прехода. Маршрутите са с различна трудност, но всеки от тях е лесно достъпен за любители на природата с всякакво ниво на опит и от всякакви възрасти.

Картите можете да намерите този уикенд на площад Славейков като част от Mish Mash Fest. След което ще бъдат налични в магазина на марката в The Mall и в хижите Алеко, Еделвайс, Камен дел, Малинка и Момина скала. Картите се разпространяват безплатно!

От бранда са подготвили и игра с награди, за която ще можете да разберете повече на техните страници в социалните мрежи съвсем скоро. Природата ни очаква! Ще се видим там!

Открийте екипировката на марката на официалния сайт на Fjällräven за България и в The Mall на ниво партер.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР