Бритни Спиърс в 26 визии

26 June 2021

снимки Getty Images, Instagram;

Бритни Спиърс. Мис Американска мечта, принцеса на попа, една от най-продаваните певици на всички времена… Списъкът на постиженията й е безкраен. Бритни е момичето, което порасна пред обективите, в центъра на вниманието е още от 12-годишна възраст, когато се присъединява към The Mickey Mouse Club през 1993 г. (в него членуват и други бъдещи по това време звезди, като Джъстин Тимбърлейк, Райън Гослинг и Кристина Агилера). Всички очи бяха в нея, докато бе на върха и продаваше милиони копия на албумите си, но това важеше и за най-трудните периоди в живота й с тормоза от папараците и емоционалните й сривове, които също бяха документирани подробно.

Днес тя отново е в центъра на вниманието, тъй като за пореден път се опитва да вземе живота си в ръце, след като баща й, Джейми Спиърс, пое контрол над финансите й още от 2008 г заради влошеното й психично здраве. Бритни поднови съдебната битка срещу родителя си, защото иска да се омъжи и да има дете, нещо, за което сега няма право да вземе решение. Пред съда тя настоява за нейн попечител вместо Джейми Спиърс да бъде назначен мениджърът й Джоди Монтгомъри.

„Нямам никакво лично пространство, постоянно съм под наблюдение. Не ми се дава право да взимам каквито и да било решения за живота си. Не мога да забременея, не мога да се омъжа. Нямам никакъв контрол над графика си, а ако не го изпълнявам, както ми е казано, не ми дават да виждам децата и приятеля си“, казва певицата по време на изслушванията по делото срещу баща й в Лос Анджелис. Записите бяха пуснати от престижни издания, като Forbes.

Хиляди се присъединяват към движението #FreeBritney, настоявайки за спазване на правата на поп иконата. Предстои да видим какъв ще бъде развоят на събитията, но едно е сигурно – никой не може да отнеме успехите й и любовта на феновете. Днес решихме да си припомним звездния път на Бритни Спиърс, проследявайки еволюцията й от края на 90-те до днес. Вижте най-емблематичните й визии до момента в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР