Шарън Стоун срещу Мерил Стрийп: един неочакван скандал

eva.bg 24 June 2021

Шарън Стоун избухна в интервю срещу Мерил Стрийп, вадейки на показ един неочакван скандал и разкривайки какво може би мислят повечето дами от киното относно вечната Мерил Стрийп.

63-годишната Стоун бе интервюирана за жените в киното, за липсата на равноправие с мъжете, за трудностите, пред които се сблъскват дамите в Холивуд.

И по време на разговора, тя намекна, че Мерил Стрийп е леко надценена и всъщност в Холивуд решили, че имало място само да една топ актриса със запазени главни роли, а всички останали трябвало да се примиряват или да се конкурират с нея.

„Казваш Мерил и всички падат на пода. Дадоха ни да разберем, че има място само за една. Така се случи животът й, направиха я да бъде такава. Всички искат да работят с Мерил. Виж, колко е странно, ти ме питаш как съм се чувствала, когато най-накрая съм имала възможност да снимам с нея филм, а не питаш как се е чувствала тя, когато най-накрая е имала възможност да работи с мен“, казва Шарън Стоун в интервюто.

Тя коментира още, че може да играе много по-добър лош герой, отколкото Стрийп. „Така бяха поставени нещата в шоубизнеса, че всички трябваше да завиждаме и да се възхищаваме на Мерил защото само тя можеше да е ДОБРАТА актриса. И всички трябваше да се конкурират с нея. Според мен тя е страхотна жена и актриса. Но ако трябва да съм напълно честна, има много други актриси, които са талантливи колкото нея. Издигането в култ на Мерил Стрийп е това, което Холивуд прави с жените“, казва още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР