Лято 2021 е цветно!

Новите предложения от Calvin Klein ще направят най-чакания сезон ярък и стилен

Александрина Петрова 24 June 2021

Златното правило на Ана Уинтур е кратко и просто: „Никога не носете черно от глава до пети!“. Много хора не биха се съгласили, но ние ще си позволим да перифразираме думите й така: „Животът е твърде кратък, за да носим скучни дрехи.“ Когато подбираме гардероба си, никога не трябва да забравяме да се забавляваме с модата, да не се страхуваме да експериментираме и да изразяваме себе си.

Малко цвят носи толкова много настроение, дори и да е съсредоточен само в аксесоарите. Особено с настъпването на горещите летни дни, вълненията ни все повече са в тон с ярките, позитивни цветове, като розовото, лилавото, жълтото.

Модна къща Calvin Klein също е на лятна вълна и с новите си предложения успя да задоволи търсенията ни: смелите ярки цветове навлизат с пълна сила не само в роклите, блузите и суитчърите, а и в денима и аксесоарите.

Колекцията танцува не само в цветове, но и в свежи, модерни кройки и форми. В нея можете да избирате сред асиметрични модели и раздвижени дължини.

Да, щом говорим за Calvin Klein, можем да бъдем сигурни, че в предложенията ще открием онази симпатична доза дързост и провокация, които разчупват монотонния, делничен стил. Онези, които обичат да изпъкват, могат да открият модели с популярния металически ефект, а пък класиците ще се припознаят в наложилите се емблематични за бранда артикули. Сред някои предложения и иконичното лого „CK“ също претърпява цветни метаморфози и нови прочити, които придават още повече оригиналност на визията.

Ако сте от хората, които искат да носят дръзки цветове, но не са сигурни в обиграването им, ето няколко ценни съвета:

Помнете, че бялото е ултимативният „еквалайзер“, регулиращ груби грешки в тоалета ви. Ако сте заложили на изразителен цвят в един от елементите във визията ви, постарайте се другият да бъде в бяло, например: жълт суитчър, бели панталони.

Ако обичате по-минималистичната естетика и неутралните цветове, но все пак искате да разнообразите стила си, се обърнете към силата на аксесоарите. Една чанта в ярък цвят може да спаси всяка „банална“ визия.

И най-вече: ако имате съмнения как да съчетавате повече цветове и рискувате да претоварите тоалета си, по-добре се спрете само на един. Повярвайте, един свеж цвят е напълно достатъчен, за да се откроите!

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в София в Paradise Center и Serdika Center. Вижте повече в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР