Салма Хайек медитира така

54-годишната актриса има свой оригинален метод за медитация с добрия й пернат приятел Керинг

eva.bg 17 June 2021

Снимка: Instagram

Бухалът на Салма Хайек, на име Керинг, е истинска звезда. 54-годишната актриса не само се снима с него за специалното издание на списание People през април („The Beautiful Issue“), но пернатият й приятел често се появява в Инстаграм профила й, събирайки хиляди харесвания.

Керинг всъщност е женски бухал, както разкрива Салма. Актрисата споделя, че често медитира с Керинг:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

„Няма да повярвате, но аз редовно медитирам с моя бухал. В момента, в който съм в състояние на дълбока медитация, птицата също става абсолютно неподвижна“, разказва тя.

И наистина: на не един кадър виждаме Хайек с бухала на главата, отдала се на спокойствие. Но медитацията не е единствената дейност, в която Керинг придружава Салма. Актрисата казва, че птицата гледа телевизия с нея и обича да си похапват заедно.

„Странно е, но бухалът ми носи хармония. Достатъчно е да бъдем в една стая. Тя (Керинг) има невероятна енергия, много специална. Понякога, докато е на рамото ми, Керинг започва да се гали в мен. Наистина сме свързани“, казва Салма, която е много щастлива да има такъв приятел.

Очевидно е, че актрисата обича животни. Пред 2015 г. тя разказа в шоуто на Джими Фалън, че постоянно спасява кучета: „Съпругът ми започна да ми се ядосва, защото постоянно нося спасени животни вкъщи“. Едно от спасените кучета от улицата Салма прибира от България, докато снима филм тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР