Събраха се!

Започнаха снимките на "Сексът и градът"! Момичетата отново са на терен. Е, три от четири, но колкото толкова

eva.bg 14 June 2021

Снимка: Instagram

Снимките на продължението на сериала „Сексът и градът“ вече са факт и Сара Джесика Паркър побърза да ни зарадва с няколко кадри от снимачната площадка.

Първият, който събра над 1.4 милиона харесвания в Инстаграм, показва три от четирите любими звезди на шоуто. Както вече разбрахме, Ким Катрал няма да се завърне в продължението.

Представяме ви обаче Кари, Шарлот и Миранда! Те отново са тук. Да, вече са с близо две десетилетия по-възрастни, но пак ще ги гледаме с удоволствие, нали така!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Оригиналният сериал се излъчваше в периода от 1998 до 2004 година. Заснети бяха шест сезона. След това продуцентите ни зарадваха и с няколко пълнометражни игрални продължения, които обаче така и не успяха да спечелят всенародната женска любов, както се случи със сериите.

Освен снимката на звездното трио, която е направено по време на първото общо четене на сценария, Сара Джесика Паркър сподели още няколко кадъра от подготвителния и снимачен процес.

Да, отсъствието на Саманта ще е осезаемо, без значение от сценаристкия трик, с който ще се опитат да запълнят празнината, но не се и съмняваме, че отново милиони зрители от цял свят ще седнат пред малките екрани, за да видят новите приключения в големия град на Кари Брадшоу и компания.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР