Изненада! Брайън Адамс ще е фотограф на новия Pirelli

eva.bg 10 June 2021

Ежегодният календар на Pirelli се превръща в събитие много преди да бъде готов. От фотографа, през избора на лицата, които ще красят месеците, темата и посланието – всичко около този иконичен календар е интересно и никога не разочарова.

За първи път миналата година не бе заснет календар, заради пандемичните мерки и коронавируса. За 2022 обаче календар ще има. Изненадата е, че не професионален фотограф ще снима кадрите, а музикантът Брайън Адамс. Самият той се похвали с новината в социалните мрежи.

61-годишният канадски изпълнител отдавна е доказал, че има талант за фотографията. Той има множество изложби по цял свят, включително и в България. Много обича да снима колегите си от шоубизнеса, показвайки ги в по-интимна и интересна светлина, печелил е и няколко награди с кадрите си.

Все още не е ясна каква ще е темата на новия календар, нито кои звезди ще застанат пред обектива на Брайън Адамс. Със сигурност обаче ще следим с интерес тази информация, защото не се и съмняваме, че 2022 Pirelli Calendar няма да ни разочарова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР