Ирина Шейк и Кание Уест заедно в Прованс, Франция

eva.bg 10 June 2021

Снимка: Getty Images

В края на май американските медии заговориха за евентуалните отношения, които се заформят между рапъра Кание Уест и Ирина Шейк.

През февруари Кание и Ким Кардашиян обявиха, че се разделят, а в момента тече разводът им. Според американските медии, руският супермодел и рапърът са се срещали от известно време, но всичко остана на нивото на далечните слуховете… досега.

Page Six, TMZ и Daily Mail разкриха, че Кание и Ирина са забелязани да прекарват време заедно в Прованс, Франция. Поводът съвсем не е случаен – преди броени дни Уест навърши 44 години.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Папараците улавят двамата да се разхождат около луксозен бутиков хотел, в компанията на още няколко човека. Очевидно е, че двамата поддържат контакт, затова спекулациите не са съвсем неоснователни. Дори и да не излизат на романтични срещи, Кание и Ирина видимо се сближават и са в една компания.

Нека не забравяме, че моделът познава Кание отдавна. Шейк участваше във видеото на песента му „Power“ през 2010 г. В момента и тя е необвързана: през 2019 г. Ирина се раздели с дългогодишния си приятел, Брадли Купър, от когото има дъщеря.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by dm for credit/removal (@closeurmouthie)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР