На 83 Джейн Фонда продължава да тренира

07 June 2021

Макар и често през смях да споделя, че не е вярвала, че ще прекрачи прага на 80-те си, Джейн Фонда продължава да е все така пълноценна и активна на 83. Тя стартира проект след проект: освен активистките й дейности за опазването на околната среда, миналата година актрисата стартира и лимитирана линия за спортни дрехи, като дари средствата от печалбата за борба с коронавируса.

Без да си търси извинения и оправдания, Фонда не възнамерява да се спира. Тя води динамичен начин на живот. Можем да я видим да стои редом до младите по протести в САЩ, както и да тренира редовно.

Сега тя сподели в Инстаграм профила си кадри тъкмо от спортната си дейност у дома. На снимките Джейн прави силови тренировки, като в описанието обяснява, че се готви за поредната си активистка изява. Актрисата ще посети протест в Минесота, борещ се срещу строежи, замърсяващи местните води и околна среда.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Както всички знаем, през 80-те Джейн Фонда бе обявена за кралица на аеробиката. Тогава тя разработваше собствени техники, а през 82-а започнаха да излизат първите видеа, в които актрисата показваше ефективни упражнения за перфектна фигура. До днес тя редовно прави упражненията си и видимо поддържа добрата си форма. Миналата година, тъкмо по време на изолацията, тя дори се присъедини и към TikTok, за да възроди тренировъчните си видеа:

„Здравей TikTok! Тук е Джейн Фонда и бих искала да възродя популярните си тренировки и да ви поканя да се присъедините в спортуването. Заедно ще победим тази криза!“. Щом Джейн може да тренира на 83, можем и ние!

@janefonda

Hello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join #firedrillfriday 4/3 @ 11AMPT #happyathome #indoorworkout

♬ original sound - Jane Fonda
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР