Михаил Билалов и „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“ отново на сцена

Комедийният моноспектакъл на Михаил Билалов по текст на Ваня Николова нахлува с взлом на сцената на Sofa Live Club на 25 май и 7 юни от 21 ч. и в Летен театър, Пловдив на 10 юни от 20 ч., за да ни върне към традициите на добрия стар бар, доброто питие и добрата компания

eva.bg 20 May 2021

Ексцентричен мафиотски бос (Билалов) празнува своя 50-годишен юбилей, но проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.  „Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“ – разсъждава героят на Билалов в един от брилянтните си комедийни монолози.

Спомените му го връщат към 90-те, "златното" десетилетие за герои като него, а настоящето го изправя пред напълно неразрешими загадки като например новите и тотално объркани роли на жените и мъжете, многобройните и понякога абсурдни изисквания  за политкоректност  и ама направо безобразното състояние на съвременната престъпност! Спектакълът майсторски жонглира с познатите на всички ни клишета за босовете от подземния свят, но и ги надгражда така, че в крайна сметка всеки може да открие в героя на сцената и нещо от себе си и от собственото си объркване в този врящ и кипящ свят.

Автор на великолепния текст, полиран с бляскава ирония и черно чувство за хумор, е Ваня Николова - един от най-успешните ни сценаристи, чието име стои както зад сериали като "Под прикритие", "Връзки", така и зад филма „Голата истина за група „Жигули“ на Виктор Божинов, който няколко седмици след премиерата си продължава да бъде най-гледаното, най-обсъждано и най-любимо на българската публика заглавие в кината.

Спектакълът „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“ можете да гледате на следните дати:

25 май (вторник) от 21 ч. в Sofia Live Club

07 юни (понеделник) от 21 ч. в Sofia Live Club

10 юни (четвъртък) от 20 ч. в Летен театър, Пловдив

Билети за всички спектакли -https://bit.ly/2RhaCPB

/16+/ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ/ БЕЗ СНИМКИ/БЕЗ ВИДЕОКАМЕРИ

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР