В дома на Аштън Къчър и Мила Кунис

Искахме къщата да прилича на стара плевня, която е била тук от десетилетия, а след това е превърната в дом.

eva.bg 19 May 2021

Снимка: Architectural Digest

Аштън Къчър и Мила Кунис отварят вратите на своя дом пред „Architectural Digest”, красейки корицата на новия брой на списанието.

„Искахме дом, а не имение“, казват двамата пред екипа на изданието. Имотът е с площ от шест акра, върху които е разположена основната къща, свързана с къщата за гости, “плевня за забавления“, както и открито барбекю. Има и басейн, естествено.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

“Искахме къщата да прилича на стара плевня, която е била тук от десетилетия, а след това е превърната в дом. В същото време трябваше да носи усещане за модерен и адекватен интериор“, казва Аштън Къчър.

"Да изградиш къща от основите изобщо не е лесно и е доста сложно начинание. Щеше или да се получи страхотно, или да е пълен провал и да ни разбие сърцата“, казва Мила Кунис.

За тази цел двамата се насочват към архитекта Хауърд Бейкън от фирмата Backen & Gillam Architects и интериорния дизайнер Вики Чарлз от „Charles & Co.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

„Мила беше бременна с първото им дете, когато започнахме това наше приключение. Прекарахме месеци в разглеждане на материали и цветове, за да открием правилния визуален език. Разговорите ни бяха не само за земята и архитектурата, а и за бъдещето на семейството им“, казва Вики Чарлз.

Аштън и Мила са едни от най-умните и любознателни хора, с които сме работили. Говорихме за всичко - от размерите на гредите, до детайлите на напречните укрепвания, дъските и бетона. Не водим такъв тип разговори с всеки клиент“, казва пък архитектът Хауърд Бейкън.

Какво се е получило на практика може да видите в галерията ни.

„За да чувствате спокойствие в дадено пространство, всичко трябва да бъде в ред. Ако светът около вас не е в ред, е трудно да подредите мислите си. В тази връзка, когато сме в дома си, светът просто има смисъл", казва Аштън.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР