Къдриците се завръщат!

А дългият, разделен бретон е най-голямата тенденция при косите за 2021

eva.bg 20 May 2021

Inspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите за 2021 със сезонния проектна марката LOOK BOOK 2021.

Тази година визажистите от Inspire Creative Team поглеждат на тенденциите в косите през историята и завръщането на големите модни тенденции през 2021 в нов модерен прочит. Като цяло усещането за тенденции в косите през 2021 се определят като много обем, освобождаващи и много секси. Визажистите на Inspire работят основно в средните дължини на косата, като формата е деструктурирана, с деграде за повече обем.

Акцентът е бретонът в по-дълга версия, над очите. Разделен по средата, покриващ нивото на очите, така наречения „шаги стил“ (shaggy style) бретонът е ултра тенденцията при линията за този сезон. Другата голяма тенденция са къдриците, непокорните диви къдрици в обемна заоблена форма, падащи небрежно върху очите. Всички тенденции вижте тук.

Inspire Hair Trends 2021:

Long Bangs

Акцентът в този стил е бретона. Късият бретон е сладък, но дългият му вариант, централно разделен върху очите, изглежда супер секси, стилен и ретро едновременно. Контрастът в русия цвят подчертаваме с кадифените воали, създадени с техника на оцветяване балеаж. Така се създава естествено усещане за релеф и дълбочина. Именно това стои в основата на авторската ни услуга color design by Inspire.

Curly bob

2021 година бележи завръщането на къдравата коса и дефинираните диви къдрици. Формата е за заоблена и деструктурирана, за да се придаде допълнително обем. Бретонът отново е супер акцент, небрежен , с очертаващ контур , падащ разреден върху скулите и очите. Търсят се извивките, движението, гъвкавостта на косата. В оттенъците работим с висша доза прецизност за да получим перфектното съчетание между карамелено кестенявите тонове с проблясващи фини златисти воали, които подсилват внушението за обем. Къдриците са една от най-големите тенденции за 2021.

Pixie cut

Тази година, след година изолация, смелостта и жаждата за експерименти се завръщат с пълна сила, претворени в къси, геометрични визии. Бобът изживява своя ренесанс във всякакви форми и размери.

Pixie е другия класически стил, който също бележи подем през 2021. Колкото по-късо, толкова по-добре. Подстригването Писки може да се характеризира с бретон. Визуален акцент върху момчешката небрежна самоувереност, търсена във високото подстригване и изтъняване в тилната част. Удълженият бретон, изнесен на една страна, оцветен с техника балеаж в нюанс Illuminating yellow (цвета на Pantone за 2021) създава усещане за развитие.

Стайлинг

Стайлингът е полиран до визуално съвършенство с финал от холивудски блясък и думата небрежност е табу. Водещи остават почти физически доловимата мекота и въздушност на косата.

Визажистите на Inspire представят 2 визии:

Холивудски вълни

Драматично големи вълни, перфектно оформени и стилизирани с маша. Отличителна черта е великолепната пищност, гладкост иблестящ обемен вид. Всички къдрици повтарят едно вълнообразно направление, което пада на едното рамо, и изнесен страничен път.

Finger wave

Полирана до изящност S-вълна, оформена с техниката Finger wave в бретона, загладена до съвършенство коса и стилизирана за неподвижност. Цветът е мастилено черен, контрастиращ със светлия тен на лицето.

Всички модели в проекта са традиционно действителни клиенти на марката, с което сепоставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните Inspire този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

Открийте всички тенденции в 4 салона Inspire в България, ситуирани в топ локации на столицата:

Бизнес парк София, сграда 2

Младост, бул. Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiX

Манастирски ливади, ул.Пирин 91, срещу Bulgaria Mall

Кв.Хладилника,ул.Сребърна 2, Мobi art building, до Рaradise mall

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР