Тази Дженифър страни от медийни скандали

Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес са много различни в това отношение…

eva.bg 17 May 2021

Снимка: Getty Images

Може да се каже, че Бен Афлек има две жени с името Дженифър, които са изиграли огромна роля в живота му. Интересен факт е, че връзките му с двете се случиха непосредствено една след друга.

Всички знаят за годежа му с Дженифър Лопес през 2003 г. В началото на милениума двамата бяха сред най-горещите звездни двойки, ставайки любимци на папараците. Афлек участваше във видеоклиповете на Лопес, докато всички тръпнеха в очакване за сватбата. Но тя така и не се случи. През януари 2004 г. двамата приключват отношенията си.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by EVA magazine (@eva_magazine)

Но същата година в живота на Бен се появява нова Дженифър и тя носи фамилията „Гарнър“. Двамата започват да се срещат през 2004 г. и през 2005 г. се женят. Бракът им продължи до 2018 г. Главните причини за приключването на връзката им са проблемите с алкохола, с които Бен се бори дълго. По думите му, 2015 и 2016 г. са били изключително тежки и, въпреки трите им деца и всичко преживяно, отношенията им са тръгнали само надолу. В откровено интервю за New York Times през февруари миналата година, Бен сподели, че разводът му с Гарнър е най-голямата му грешка в живота: „Но срамът е токсичен. Не е здравословно да се взирам в провалите си и да се самонаказвам“, продължава актьорът.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Сега, когато Афлек прекрати поредната си връзка с актрисата Ана де Армас, а Дженифър Лопес приключи отношенията си с Алекс Родригес (с много шум и спекулации за изневяра от страна на спортиста), двамата се срещат отново и по думите на Vanity Fair, „химията помежду им е неописуема“. Приближени добавят, че Джей Ло и Бен обсъждат сериозно дали да не възобновят сериозната си връзка. „Те продължават от там, където са приключили нещата преди години“, продължават от Vanity Fair.

А какво е мнението на Дженифър Гарнър по въпроса? Докато всички говорят да възраждането на „Бенифър“, Гарнър не желае да взима участие в този „медиен цирк“, както издават източниците:

„Тя е фокусирана върху отглеждането на трите си деца. Желае най-доброто на Бен и иска от него единствено и само да бъде добър баща. Изобщо не е подразнена от обстоятелствата, не желае да привлича вниманието на медиите, а има толкова неща на главата си, че любовният живот на Бен не може да я интересува по-малко“, споделя източникът.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР