Алекс Родригес е шокиран от новините за Джей Ло и Бен Афлек

eva.bg 13 May 2021

Снимка: Instagram

През последните няколко дни Джей Ло е в центъра на вниманието в социалните мрежи. Малко след като прекрати връзката си с годеника си Алекс Родригес, папараци уловиха срещите й с друг мъж. И то не с кого да е, а с Бен Афлек, неин бивш годеник, с когото се разделиха в началото на 2004 г.

Първоначално за възраждащия се романс само се спекулираше, докато престижно издание, като Vanity Fair,разкри от доверен източник, че срещите между Дженифър и Бен наистина са романтични и „химията между тях е неописуема“. По думите на приближения източник, „двамата продължават от там, където са приключили отношенията си“.

Не само Джей Ло преживява прясна раздяла – Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас в началото на годината. Всичко това накара хората да говорят и коментират активно. Лопес понася немалко критики, че „не може да остане сама и за секунда“, както и че този импулсивен скок в нова връзка няма да приключи добре. От другия лагер са хората, които са щастливи да видят „Бенифър“ отново заедно. Припомняме, че Лопес сложи край на връзката си с Алекс Родригес, заради предполагаема изневяра. Приближен до певицата сподели, че дори и изневярата да не е факт, Дженифър е изгубила доверието си в спортиста и не може да живее в съмнения.

Шумът около тези заплетени отношения тепърва започва. Сега от E! News разкриват, че Родригес е шокиран от развоя на събитията и не е очаквал Дженифър да продължи напред толкова бързо: „Той не е на себе си. Когато сложиха край на връзката си, Алекс все още смяташе, че с времето нещата могат да се оправят и с Дженифър ще се съберат. Той се опитва да се свърже с нея, да я убеди да се видят и да говорят, но тя не му дава тази възможност“, издава източник пред медията.

Въпреки че Бен и Дженифър не са потвърдили от първо лице отношенията си, приближени до тях информират E! News, че двамата коментират какво искат от бъдещето:

„Те обсъждат много сериозно дали да не възродят връзката си. Дженифър е отворена за нови отношения, но иска да прекарва колкото се може повече време с Бен, за да види накъде отиват нещата. Афлек направи първата стъпка към това. Двамата се чуваха редовно през годините: той винаги проверява дали Дженифър е добре, когато чуе, че има някакви сътресения в живота й. Но тя не се е срещала с Бен, преди всичко да е приключила окончателно връзката си с Алекс. Да, поддържала е приятелски отношения с актьора, но не е имала задкулисната цел да стартира нова връзка толкова скоро“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР