Бен Афлек: Разводът ми с Дженифър е най-голямата ми грешка

eva.bg 19 February 2020

Снимка: getty images

Актьорът и режисьор Бен Афлек даде емоционално и много откровено интервю за New York Times.

В него Афлек повдигна темата за проблемите си с алкохолизма, които са станали причина и за разрушения му брак. Бен споделя, че най-трудните му години са били 2015 и 2016, когато всички проблеми са ескалирали едновременно.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек бяха женени от 2005 г. и се разведоха през 2018 г. През 2015 г. обявиха официално, че се разделят и оттогава отношенията им тръгнаха само надолу. Двамата имат три деца – Вайълет, Серафина и Самюъл.

Афлек е категоричен, че за нищо не съжалява толкова, колкото за проваления си брак: „Разводът с Дженифър беше най-голямата ми грешка. Но срамът е токсичен. От него не може да се извлече нищо позитивно. Срамът води само до омраза към себе си“, казва актьорът.

През годините Бен се е борил упорито с алкохола. Много пъти е влизал в лечебни заведения: „Искам децата ми да знаят, че няма нищо срамно в това да потърсиш помощ, когато имаш нужда от такава. Ще ми се и да знаят, че в някои моменти трябва те да са силните и помагащите, те трябва да направят първата крачка. Късметлия съм, че семейството ми ме подкрепя, както и приятелите ми. Това включва и Дженифър, която беше до мен и се грижи така добре за децата ни, докато си стъпя на краката“, споделя още Афлек, като завършва със следната равносметка:

„Не е здравословно да се взирам в провалите си и да се самонаказвам. Наистина съм правил грешки и има толкова много неща, за които съжалявам. Но трябва да се поуча от тях и просто да продължа напред.“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР