Хали Бери, дами и господа!

eva.bg 07 May 2021

Снимка: Instagram

Хали Бери няма никакви намерения да се разделя с титлата си на секссимвол, която носи от 90-те. Ако съдим по постовете й в Инстаграм, 54-годишната актриса се чувства по-уверена от всякога, а през последните дни тя е много активна.

Хали не спира да споделя кадри с коя от коя по-различни визии: от класически и елегантни, до смели и провокативни.

Да, актрисата вече откри летния сезон и извади късите си дрехи. Бери е в невероятна форма по всяко време на годината, така че не се изненадваме, че показва завидната си фигура.

Признаваме си, че не можем да й дадем повече от 30 години. Тя посрещна 54-ия си рожден ден на скейтборд, като написа в мрежите: „Стигнах 54… А животът става все по-хубав и по-хубав!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Актрисата неотдавна сподели, че предимството на напредващите години, е че спираш да се тревожиш за глупости:

„Дълго време ме притесняваше какво се пише за мен, в каква светлина ме представят или точно коя страна на историята се разказва в медиите. Но сега социалните мрежи ни дават възможността да представяме себе си сами пред широката публика. Трябва също и да отбележа, че възрастта има много позитиви. И един от тях е, че спира да ти пука. С годините човек просто се освобождава от старите страхове“, категорична е Хали.

Вижте как актрисата поддържа перфектна форма и визия тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР