Три поколения в един кадър

Мама Гуадалупе, дъщеря й Джей Ло и внучката Ем

eva.bg 05 May 2021

Снимка: Instagram

Вече сме наясно от кого Дженифър Лопес е наследила прекрасната си външност. Със сигурност да изглеждаш толкова добре на 51 години, е въпрос както на поддръжка и здравословен начин на живот, така и на гени.

И за да се убедите и вие в думите ни, вижте снимката, която Джей Ло сподели в профил си в Инстаграм. На нея е заедно с майка си Гуадалупе Родригез, която е на впечатляващите 75 години, и с дъщеря си Ем, която пък е на крехките 13.

Триото дами са облечени в еднаква цветова гама, така че нищо да не отклонява вниманието от ценното в кадъра – външността им. И трите са в профил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Към снимката Дженифър Лопес пък написа #MamaGlowsBest, акцентирайки на наистина впечатляващата за годините външност на Гуадалупе. Повод за снимката е новата серия козметика на певицата, която тя пусна наскоро на пазара - JLO Beauty. Както твърди самата Джей Ло: „За великолепна и блестяща кожа на възраст от 7 до 77.“

„Повтарям си тези неща всеки ден: Аз съм млада на всяка възраст, живея красив живот, изпълнен с приключения, имам прекрасни деца и всички ние сме в перфектно здраве. Когато провеждаш подобни разговори със себе си, главата ти наистина създава един красив човек вътре в теб, а красотата му няма как да не си проличи и отвън. Ако си добър, красив човек отвътре, няма начин лицето ти да не го издава. Превръщаш се в това, което мислиш и правиш“, казва още Джей Ло.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР