Катрин Зита-Джоунс за „проклятието“ на известните родители

Децата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас може и да тръгнат по техните стъпки, но трудно ще им бъде по-трудно да си извоюват собствена слава...

eva.bg 05 May 2021

Снимка: Instagram/Twitter

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас вече имат две пораснали деца: съвсем наскоро дъщеря им Карис Зита Дъглас навърши 18 години, а синът им Дилън Майкъл Дъглас е на 20.

Катрин се включи в шоуто на Дрю Баримор и в интервюто сподели, че в дома им вече обсъждат големите въпроси за бъдещето на децата си и как трябва да ги подготвят за него.

„Дъщеря ми Карис е моето малко копие, особено с огромната й страст към актьорството. Синът ми Дилън също има влечения към тази сфера на изкуството и аз наистина виждам, че макар и в училище да са фокусирани върху история и политика, истинските мечти на децата ми са свързани с актьорското майсторство“, сподели Джоунс.

Това да следват стъпките на своите успешни родители, изглежда като най-естествения развой. Виждали сме това да се случва многократно в различни сфери: дъщерята на Синди Крауфорд, Кая Гербер, днес е успешен модел, а пък Хайди Клум също отскоро с гордост споделя първите успехи на своята голяма дъщеря Лени. Но според Катрин и Майкъл фактът, че са известни, ще направи успеха по-труден за децата им:

„Майкъл предупреди Карис, че ако реши да си проправя път в Холивуд, най-вероятно ще гледат на нея, като на „дъщерята на“… Това да си извоюва собствена слава, ще бъде много по-трудно. Досега нито едно от децата ми не се е занимавало професионално с актьорско майсторство, но виждам, че го искат. Но Майкъл сам е извървял този път, предвид успешната кариера на баща му – Кърк Дъглас. Няма как да скриеш фамилията си, всички знаят кои са родителите ти. Карис и Дилън ще трябва да се доказват двойно повече.“, категорична е Катрин, която си проправя път сам-самичка в Лондон, без ценни контакти и някой, който да я насочва.

„Но въпреки този риск, те искат това бъдеще. Предупредени са, но не искат да вървят срещу сърцата си. Аз изживях прекрасни моменти в кариерата си. И ако децата ми имат шанс да бъдат и наполовина толкова щастливи, колкото аз в актьорството, то нека скочат в дълбокото. Всичко, което искам, е двамата да бъдат щастливи и здрави. Всичко оставало е бонус“, продължава Джоунс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР