Катрин Зита-Джоунс: Гордея се с моето момиче

eva.bg 20 July 2020

Снимка: Instagram

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас – Карис Зита Дъглас – е вече 17-годишна дама.

Подобно на световноизвестната си майка, обективът обича Карис, но и младото момиче изглежда обича да се снима и постоянно се изявява редом до Катрин.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

Карис се появи с Катрин на корицата на Vanity Fair миналото лято, през есента на 2019 г. снима цяла кампания за модна къща Fendi, отново заедно с майка си, а също така тя често придружава звездните си родители по всевъзможни бляскави събития.

Светът започва да я забелязва и остава да видим по кой път Карис ще избере да тръгне - по стъпките на родителите си, или ще изгради свой собствен...

Сега 50-годишната Катрин Зита-Джоунс изрази гордостта от порасналото й момиче, като сподели красив кадър на Карис в градината, където 17-годишната красавица позира в бяла копринена рокля:

„Ето го моето момиче, в градината“, написа тя. Карис наистина изглежда като цвете в градина.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

В коментарите всички обсъждат колко много си приличат двете, а някои дори твърдят, че са се объркали, че на кадъра е самата Катрин. Ние пък смятаме, че Карис има свое собствено присъствие и уникална красота. Несъмнено обаче майка й е неин пример за подражание: „Завинаги влюбена съм в моята майка! Любовта й ме вдъхновява всеки ден“, пише Карис в Инстаграм профила си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР