Да бъдеш верен на себе си, е изкуство…

… и си струва да го овладееш. Кампанията на dm „All About Beauty“ празнува теб и твоята индивидуалност.

eva.bg 29 April 2021

Ралф Емерсън е казал, че да обичаш красотата е вкус, но да я създаваш – е изкуство. В живота си ние всички творим най-значимото си произведение – своя Аз.

Ако досега не сте гледали на себе си, като на произведение на изкуството, време е това да се промени. Тенденциите идват и си отиват, малко неща устояват на теста на времето, затова да останем верни на себе си, е единствената тенденция, която си струва да следваме. Животът отдавна е потвърдил факта, че най-красивите хора са онези, които се чувстват уверени в кожата си, не се страхуват да блестят и изпъкват, бидейки винаги оригинал, а не нечие копие.

Кампанията на dm „All About Beauty“ е тук, за да празнува… индивидуалността. И любовта към себе си. Всеки ден, независимо къде и как. 

Посветена на уникалността в хората, в миговете и всеки изминал ден, кампанията ви предизвиква да изразите смело своето Аз с неговите ярки емоции и страсти. Независимо дали днес се чувствате като богиня, или целите по-нежна и естествена визия, магазини dm разполагат с перфектните продукти, които ще ви помогнат визията ви да пасва на настроението ви.

Не са нужни думи, за да заявите кои сте. Парфюмът е основен атрибут за целта.

Това какъв аромат носите, казва много за вас, характера ви и емоциите ви, той е като тяхно огледало: флорални ухания или ориенталски? Шипрови или цитрусови? Всичко е въпрос на индивидуален вкус, затова е истинско приключение човек да открие подходящия парфюм.

В dm разполагат с богатство от аромати, сред които можете да намерите най-пасващия на личността ви.

В момента към „семейството от ухания“ се присъединяват имена, като Boucheron(с парфюма Serpent Boheme) и Karl Lagerfeld. Сред най-харесваните предложения е и ароматът Attractive от Lomani.

И тъй като темата за красотата е необятна, тя заслужава да е обект на по-задълбочени разговори. Още в края на тази седмица ще можете да откриете видео консултации с експерти по красотата в YouTube канала на магазини dm. Със съвети ще се включат дерматологът Гергана Манолова, блогърът Антоанет Попова и гримьорът Ива Денчева.

Тези от вас, които обичат често да обогатяват тоалетката си с нови продукти, ще бъдат заинтригувани от томболата на dm: Имате възможност да спечелите една от 500 кутии с козметика, като регистрирате касовия си бон на сайта на dm. Условието е да направите покупка на минимална стойност, възлизаща на и над 35,00 лв. с ДДС на продукти за грим, грижа за лице и аксесоари за гримиране от асортимента на dm.

Усмихвайте се и бъдете свои собствени музи!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР