Антиейдж мастър клас

Кой иска да остарява красиво (за някои този процес започва след навършване на 25), ако алтернативата е да запазим младостта си за дълги години напред?

01 April 2021

На антиейдж специалиста поверяваме младостта и самочувствието си, но не без строгата проверка на времето. Трябва ли да жертваме години, за да разберем дали сме направили правилния избор, доверявайки се на съответния специалист? Категорично не! Опитът и професионализмът се разпознават веднага. А откриете ли своя антиейдж лекар, пазете го. Защото чудото на перфектните резултати за визията се крие в комбинацията от обмислена и системна работа на професионалиста, който се ориентира спрямо структурата на лицето ви, пропорциите му и типа стареене, така и от готовността ви стриктно да следвате инструкциите му.

Как да съхраните или да възстановите контурите на младостта, доказано знаят в Хил Клиник. Там работят единствените в страната специалисти, сертифицирани с най-високата степен в естетичната медицина, а именно – международни тренери за работа с филъри, както и международни тренери за работа с лифтинг конци. Това са д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска, чиито дългогодишен упорит труд, опит, техника на работа и талант им носят признание не само у нас, но и в чужбина. На практика всички дерматолози разполагат с едни и същи материали (филъри, ботокс, лифтинг конци, мезотерапевтични коктейли, лазери и радиочестотни апарати), но постигат различни резултати съобразно своя талант и способности.

Д-р Валянова и д-р Ванеска са международни обучители на Teoxane – един от водещите брандове в света и отлично разпознаваем филър в България. Благодарение на работата си с него те са водещи специалисти в областта на т.нар. динамичната естетика. Динамичните филъри са иновативни продукти, при които е запазена дългата верига хиалуронова киселина (подобна на естествената в организма ни) и това ги прави супереластични, адаптивни към мимики, а корекцията с тях е ненатрапчива. Те са предназначени за зоните на лицето, където има силна мимика, като очи, устни. Другото им преимущество е, че убождането почти не се усеща, тъй като във филърите има 0,3% лидокаин като обезболяващ компонент. Динамичните филъри са отлично решение за възстановяване на загубени (вследствие на възрастовите промени) обеми по лицето, изглаждане на бръчици, заличаване на белези от акне и други несъвършенства по кожата.

След като направите информирания избор на специалист, на когото да доверите младостта си, настъпва моментът за изготвяне на програма, която дисциплинирано да следвате. В Хил Клиник тази концепция за естетични корекции се нарича ПЛАН 365. Тя включва персонифициран анализ, по време на който детайлно се разглеждат 7-те слоя на лицето. Целта е да се проследят съществуващите и да се прогнозират бъдещите промени – стопяване на костната структура, загуба на мазнина, загуба на еластичност на кожата, пигментация, намаляване на производството на колаген и други. Чрез 3D скрининг се установява типът стареене, което е различно при различните лица. Целта на този цялостен концептуален анализ е да бъде изготвен  дългосрочен план за процедури – ПЛАН 365. На практика това означава, че ще знаете кога и какво точно да предприемете за съхраняване на младостта на лицето си – терапии ботокс, различни по вид филъри, мезотерапии, плазмолифтинг, скин бустъри, апаратни процедури (лазери, радиочестота, лифтинг конци и др.), за да се постигне оптимален ефект. Единствено подобен индивидуален подход е решението за траен естествен резултат. В Хил Клиник този стандарт на работа се прилага безкомпромисно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР