Катрин Зита-Джоунс: Следя диетата си строго

eva.bg 09 April 2021

Снимка: Getty Images

Когато погледнем някоя нова снимка на Катрин Зита-Джоунс и я сравним с друга, от началото на кариерата й преди 30 години, няма как да не забележим перфектната й фигура. Но Катрин никога не е криела, че полага усилия, за да пази форма.  

51-годишната актриса е майка на две деца, но в кариерата си на актриса тя бързо се научава на дисциплина и винаги е възвръщала фигурата си:

„Когато играех Елена в „Маската на Зоро“, носех изключително тесни корсети. Тези визии бяха толкова красиви, но не можех да си позволя да преяждам, защото това щеше да си проличи на камерата, щом сложа корсета и той се издуе и започне да стяга. Докато носех тези костюми, през цялото време си повтарях, че това ще остане запечатано във филма завинаги. Това ме стимулира да не се изкушавам. Да, понякога трябва да страдаш за изкуството си. Смело мога да кажа, че с удоволствие бих го направила пак!“, заяви неотдавна Катрин пред Vogue.

Но дори и да не работи върху някоя роля, Джоунс следи диетата си строго. Сега тя сподели това пред Wall Street Journal:

„Консумирам само полезна храна. За съжаление не мога да се насладя на любимите си сладкиши. Но това е нещо, което трябва да спазвам, за да поддържам формата си. Ако трябва да бъда откровена, нямам търпение да остарея и да мога да ям каквото си поискам. Ще бъда бабата, която яде само торти и други сладки изкушения, а останалото бих си набавяла от витамини“, шегува се Катрин.

За разлика от други знаменитости, актрисата е откровена, че красотата изисква жертви и не за всеки е лесно да поддържа перфектна форма постоянно.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР