На трапезата на Виктория Бекъм

Какво обядвя Виктория, която винаги е във форма

eva.bg 01 April 2021

Снимка: instagram

Виктория Бекъм е майка на четири деца, но винаги е поддържала перфектна фигура. Тя многократно е споделяла, че е много дисциплинирана, а графикът й винаги е под прав ъгъл, тъй като е изключително натоварен.

„Тренирам всеки ден поне по два часа. Денят ми започва в 5 сутринта. Наблягам на кардиото и тичам по четири километра на ден. Понякога дори успявам да вмъкна още една тренировка, преди да отида в офиса. Много съм дисциплинирана. Трябва да бъда. Това е единственото време, което мога да си позволя да дам само на себе си“, казвала е дизайнерката.

Сега тя сподели и какво има в обедното й меню. Тя направи две снимки – на обяда на сина си Ромео, както и на своя. Докато Ромео се радваше на апетитен бургер с пържени картофи, майка му Виктория не се изкушава дори за миг. В нейната чиния имаше само половин авокадо и няколко резенчета сьомга.

Всъщност г-жа Бекъм е говорила и по темата за своето меню. Преди време тя сподели, че сьомгата е задължителна поне в едно от храненията й ежедневно:  

„Ям сьомга всеки ден. Природата не ме е надарила със съвършена кожа и дълги години се борех с много несъвършенства. Дерматологът ми – д-р Харолд Лансър – е невероятен. Той разбра какво ми липсва и как да постигна лесно съвършена кожа. Посъветва ме да ям колкото се може по-често сьомга, ако мога – всеки ден. В началото ми прозвуча налудничаво, но резултатите започнаха да говорят сами за себе си. Хранителните навици се оказаха определящи за състоянието на кожата ми“, категорична е Виктория.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР