Виктория Бекъм: Нямам никакви корекции по себе си

eva.bg 04 October 2019

Снимка: Instagram

След върховете, които покори и продължава да покорява в модата, Виктория Бекъм се насочи и към нишата на козметиката. Тази година, по време на Седмицата на модата в Лондон, тя обяви, че пуска своя козметична линия - Victoria Beckham Beauty.

Дизайнерката даде интервю в британското предаване This Morning, за да промотира новото си начинание. Там обаче Виктория каза нещо, което озадачи гледащите.

Нямам никакви пластични операции по себе си“, заяви г-жа Бекъм, въпреки факта, че в миналото е признавала, че е уголемявала гърдите си. Тогава тя дълго отричаше интервенцията, до момента, в който махна имплантите и каза, че е съжалила за процедурата и е решила да върне натуралния си бюст.

В предаването Виктория допълва, че не е почитател на подобни хирургически намеси: „Е, никога не казвай никога“, остави си вратичка тя. Никой обаче не повярва, че Бекъм няма съвсем никакви корекции и в интернет пространството бързо започнаха да я обвиняват в лъжа, правейки колажи „преди и след“ със снимки на Виктория.

Междувременно Дейвид Бекъм също се е изказвал против такива корекции и подмладяващи процедури: „Нямам никакво намерение да се подлагам на каквото и да било. Смятам, че човек трябва да остарява достойно“, твърди бившият футболист.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР